Ta'aruf

My photo
Diriku Bukan Ustazah..Hanya seorang Hawa yang berusaha ke Jannah !..Sedang di amanahkan Allah untuk mendidik Ummah seluruhnya..Moga dapat menjadi warga pendidik yang berilmu dan beriman pastinya..Moga dapat menjadi ladang pahala dan juga menjadi bekalan ke Syurga-Nya..Aamiin..

Friday, March 4, 2011

BeRwaJah BaRu..=)

Assalamualaikum...

wah....syok sendiri plak rasanya bila tengok background baru ni. nampak unsur2 dewasa di situ..ahaks!tak lah budak2 sangat macam sebelum ni.kan2??..semangat yang baru datang. segalanya pasti HEBAT!!heeee..~_~

terus bawa ku terbang setinggi awan...............



LOVE with......
.
.
.
.
my new BACKGROUND!!huhu

dulu2, saya sangat2 geli dengan warna PINK!! tersangatlah geli. kenapa?? sebab bagi saya PINK itu terlalu GEDIKS..sorry,tapi itu dulu pandangan saya. kawan2 sekolah saya confirm tahu yang saya seorang yang 'alergik' PINK!! tapi sejak masuk matrik, saya di dedahkan dengan warna2 sebegitu. kiri kanan depan belakang semuanya PINK!!haiisshhh..sangat menyeksa jiwa dan raga pada masa tu. tapi, kalau dah hari2 mengadap cam mana tu?? secara tak langsung membuatkan saya sangat2 tertarik sehinggalah hari ini. ianya cantik! menarik! dan mampu membuat saya merasakan saya adalah wanita yang NORMAL. kerana ia penuh dengan kelembutan..(sila abaikan ayat ini,serius tipu.huhu)

now,I LOVE PINK!!..no gediks2 okesss..huhu


* dengan ada nya suasana baru ni, banyak gadget yang hilang.tapi dah lupa nak cari semula macam mana.ada siapa2 boleh bantu...=(

Wassalam~~~






No comments:

Post a Comment

Pandangan dan juga nasihat anda sangat di alu2kan..=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...